SkinActive nachtserum vitamine C hyaluronzuur

€ 24,99
claim jouw korting
  • Merk: Garnier
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 3600542541435
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Garnier SkinActive nachtserum vitamine C hyaluronzuur

Breidt jouw routine uit met het Garnier Skinactive 10% Pure Vitamine C Anti-Pigmentvlekken Nachtserum met Hyaluronzuur. Na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek is ons laboratorium erin geslaagd om onze hoogste concentratie puur vitamine C [10%], van natuurlijke oorsprong te stabiliseren in een minimalistische formule dit is het eerste nachtserum met een hoge concentratie pure vitamine c van natuurlijke oorsprong, en is bewezen doeltreffend in het verbeteren van de huid. De antioxidant vitamine C staat bekend om de eigenschap om een doffe huid een stralend effect te geven. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur, een bekend actief ingrediënt wat helpt om de huid intensief te hydrateren en te verzachten. De vegan formule is geaccrediteerd cruelty free volgens het Leaping Bunny Programma.

Resultaten:
- Na het eerste gebruik:* De huid lijkt gladder, soepeler, gerevitaliseerd en uitgerust.
- Na 3 nachten:* De huid ziet er stralender & gezonder uit.
- Na 2 maanden:** Zichtbare vermindering van pigmentvlekken, de huid straal, fijne lijntjes zijn verminderd, de huid lijkt zichtbaar egaler en gladder.

*zelf-evaluatie, serum één keer per nacht aangebracht door 79 vrouwen **klinische test, serum één keer per nacht aangebracht door 79 vrouwen.

Ingrediënten
967605 24 Aqua/water, ascorbic acid, pentylene glycol, glycerin, sodium hydroxide, hydroxyacetophenone, salicylic acid, caprylyl glycol, caprylyl/ capryl glucoside, polyquaternium-67, adenosine, trisodium ethylenediamine disuccinate, sodium hyaluronate, linalool, limonene, geraniol, parfum/fragrance. (F.I.L. Z70023465/1)

Gebruik
Breng 3-4 druppels aan op een schoon gezicht en een schone hals. Vermijd de oogcontouren. Dit serum op waterbasis bevat een hoge concentratie puur vitamine c van natuurlijke oorsprong. Het is geformuleerd zonder siliconen waardoor de huid mogelijk de eerste seconden na aanbrengen 'plakkerig' aanvoelt. Gebruik een nachtcrème voor het optimale resultaat. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen onmiddellijk overvloedig met water spoelen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

Garnier
965443

Datasheet

Merk
Garnier
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

SkinActive nachtserum...

€ 24,99