N-Acetyl-L-cysteine 600 mg

€ 26,95
claim jouw korting
  • Merk: Vitals
  • Inhoud: 60vc
  • EAN: 8716717002887
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam, deze worden aangeduid met de term ‘fundamentele aminozuren’. Deze fundamentele aminozuren kunnen weer onderverdeeld worden in de categorieën ‘essentieel’, ‘semi-essentieel’ en ‘niet-essentieel’. Cysteïne is een semi-essentieel aminozuur dat het lichaam zelf kan maken uit het aminozuur L-methionine, maar waarvan de synthese onder bepaalde omstandigheden onvoldoende is om in de behoefte te voorzien. Cysteïne is, net als methionine, een van de twee fundamentele aminozuren die zwavel bevatten. N-acetyl-L-cysteïne (ook wel NAC) is de geacetyleerde vorm van cysteïne. 

Suppletie met N-acetyl-L-cysteïne (NAC) heeft als voordeel boven L-cysteïne dat het beter wordt verdragen, een hogere biologische beschikbaarheid heeft en minder gevoelig is voor oxidatie. NAC kan na inname worden omgezet in cysteïne, dat deel uitmaakt van bepaalde lichaamseiwitten. Cysteïne is daarnaast een van de voorloperstoffen van glutathion, dat via biosynthese gevormd wordt uit de aminozuren cysteïne, glycine en glutaminezuur.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:  
N-acetyl-L-cysteïne (NAC) 600 mg

Ingrediënten
N-acetyl-L-cysteïne, antiklontermiddel (rijstvezels), plantaardige capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel).

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen, 1-2 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Bewaren
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant/distributeur
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Vitals
950850

Datasheet

Merk
Vitals
Inhoud
60vc
Bron
Holland Pharma
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Variant
Aminozuren

Specifieke referenties

Nieuw

Meer aminozuren

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

N-Acetyl-L-cysteine 600 mg

€ 26,95