Beta glucaan strong

€ 42,95
claim jouw korting
  • Merk: Nova Vitae
  • Inhoud: 90ca
  • EAN: 8717473128439
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Nova Vitae beta glucaan strong 250mg

Bèta-glucanen zijn een type complexe koolhydraten (polysachariden) die voorkomen in de celwanden van bacteriën, schimmels, gisten, algen en enkele granen, zoals haver en gerst. Ze hebben verschillende biologische functies en zijn het meest bekend om hun immunomodulerende eigenschappen, wat betekent dat ze het immuunsysteem kunnen beïnvloeden.

Bèta-glucanen kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld, maar ze worden meestal geclassificeerd op basis van hun structuur. Er zijn verschillende soorten bèta-glucanen, waaronder bèta-1,3/1,4-glucanen en bèta-1,6-glucanen. De structuur van bèta-glucanen bepaalt hun biologische activiteit en effecten in het lichaam.

Bèta-glucanen kunnen op natuurlijke wijze worden gewonnen uit Saccharomyces cerevisiae, een veelvoorkomende gistsoort die wordt gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder de productie van brood, bier en wijn. Het proces om bèta-glucanen uit Saccharomyces cerevisiae te winnen omvat de volgende :

Kweek van de gist: Saccharomyces cerevisiae wordt gekweekt in een geschikte voedingsoplossing of groeimedium, waarin de gist zich vermenigvuldigt en gedijt.
Oogst van de gist: Nadat de gist is gegroeid tot een bepaalde dichtheid, wordt deze geoogst. Dit kan worden gedaan door de cultuur te centrifugeren of te filtreren om de gistcellen te scheiden van het groeimedium.
Celwandscheiding: Na het oogsten worden de gistcellen onderworpen aan verschillende stappen om de celwanden te isoleren. Dit omvat meestal het verwijderen van de inwendige cel inhoud, zoals eiwitten en nucleïnezuren, en het behouden van de celwanden, die rijk zijn aan bèta-glucanen.
Opwerking: De geïsoleerde gistcelwanden worden verder verwerkt en gereinigd om de bèta-glucanen te extraheren en zuiveren.
Drogen en malen: De gezuiverde bèta-glucanen worden gedroogd en vervolgens gemalen tot een fijn poeder. Dit poeder kan worden gebruikt als ingrediënt in voedingssupplementen, voedingsmiddelen of andere toepassingen.

Samenstelling van Nova Vitae Beta Glucaan Strong:
Elke capsule bevat:
Beta 1,3 / 1,6 D glucaan 250 mg
op natuurlijke wijze gewonnen uit Saccharomyces cerevisiae.

Ingrediënten
Beta glucaan, cellulose (capsule), plantaardig magnesiumstearaat, rijstpoeder en silica.

Gebruik
Volwassenen gebruiken als voedingssupplement dagelijks 2 capsules bij voorkeur bij de maaltijd tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Bewaren
Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant/distributeur
Nova Vitae BV
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Nova Vitae
283735

Datasheet

Merk
Nova Vitae
Inhoud
90ca

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Beta glucaan strong

€ 42,95