Time to sleep oil essentiele olie

€ 29,95
claim jouw korting
  • Merk: Green People
  • Inhoud: 10ml
  • EAN: 5034511000063
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Green People Time to Sleep Essentiële Olie

Gun jezelf een goede nachtrust met deze 100% natuurlijke olie mix van Green People. Deze essentiële olie helpt je te ontspannen om je voor te bereiden op een goede nachtrust. Deze olie kun je op veel manieren gebruiken om je geest te kalmeren.

Soort product
Essentiële Olie

Samenstelling
Lavandula Angustifolia (Lavendel) Kruidenolie, Citrus Aurantium Dulcis (Zoete Sinaasappel) Schilolie*, Citrus Bergamia (Bergamot) Schilolie, Citrus Nobilis (Mandarijn) Schilolie, Vetiveria Zizanoides (Vetivert) Wortelolie, Boswellia Carterii (wierookolie), Pogostemon Cablin (Patchouli) Bladolie*, Limoneen+, Linalool+, Citral+, Citronellol+, Geraniol+, Eugenol+, Benzylbenzoaat+, Cumarine+, Isoeugenol+, Kaneelaldehyde+. *Gecertificeerde biologische ingrediënten
+Van nature voorkomend in essentiële oliën

Gebruik
Alle essentiële oliën van Green People zijn sterk geconcentreerd en moeten voor gebruik worden verdund. Niet rechtstreeks op de huid aanbrengen.
Deze olie mix kan op verschillende manieren worden gebruikt:

Meng 6-8 druppels in je diffuser. We raden aan om niet meer dan twee druppels etherische olie per 20 ml water toe te voegen.  
Meng 25-50 druppels met 100 ml water/alcohol en gebruik als kamerspray/verfrisser
Doe 1 of 2 druppels op een tissue en inhaleer
Meng 6-8 druppels met een geurvrije douchegel om te baden
Meng 5 druppels in 2 theelepels/10 ml basisolie voor gebruik bij massage
Meng 1 of 2 druppels tot een zachte balsem en gebruik op pulspunten
Breng voor het slapengaan 1 druppel aan elke kant van je kussen aan

Waarschuwing
Deze essentiële olie is niet om in te nemen. Raadpleeg direct uw huisarts als het product wordt ingeslikt of in aanraking komt met de ogen. 

De essentiële olie moet binnen 12 maanden na opening worden gebruikt. Dit artikel is ontvlambaar en mag niet in de buurt van open vuur worden gebruikt. Als u een huidaandoening, astma of epilepsie heeft, raadpleeg dan voor gebruik uw arts of een professionele aromatherapeut. De essentiële olie kan het beste bewaard worden bij kamertempratuur zonder direct daglicht. Altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.   Overtollig water uit de diffuser adviseren wij niet om door de gootsteen te gieten.

Niet geschikt voor gebruik door zwangere vrouwen. Dit product is niet geschikt voor jonge zuigelingen of kinderen en mag niet rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Sommige essentiële oliën kunnen, zelfs wanneer ze worden verdund met een dragerolie, huidirritatie veroorzaken bij mensen met een gevoelige huid. Verdun essentiële oliën altijd en stop het gebruik als u irritatie ervaart.

Fabrikant/Distributeur
Biocare Products
De Veken 17
1716 KE Opmeer

 

965665

Datasheet

Merk
Green People
Inhoud
10ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Time to sleep oil...

€ 29,95