In balance inlegzolen knie tot hiel large

€ 24,99
claim jouw korting
  • Merk: Scholl
  • Inhoud: 1paar
  • EAN: 3059949933532
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Scholl In Balance pijnverlichtende inlegzolen Knie tot Hiel - L (42,5-45)
Medisch hulpmiddel

Het nieuwe Scholl In-Balance® assortiment pijn verlichtende inlegzolen is ontwikkeld door een team van experts en helpt pijn te verlichten aan knieën, hielen en aan de benen veroorzaakt door druk tijdens het lopen. De inlegzolen werken op 3 manieren:

1. Helpen onmiddellijk om schokken door drukbelasting in het onderlichaam te absorberen

2. Hebben een voetvriendelijke pasvorm voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en optimale drukvermindering

3. Stabiliseren de positie van je voeten en ondersteunen de natuurlijke loopstijl

• De diepe hielcup ondersteunt de voetboog om de druk op ledematen te verminderen en om pijn in de knieën te helpen verlichten.
• Het overmatig naar binnen rollen van de voet kan leiden tot pijnlijke hielbelasting. De voortdurende ondersteuning van de voetboog helpt dit verminderen.

Met meer dan 100 jaar expertise en ervaring is Scholl uitgegroeid tot een merk wat staat voor het verbeteren van het welzijn van de voet. Tot op de dag van vandaag volgen we nog steeds met passie en toewijding de waarden van de oprichter van het bedrijf, Dr. Wiliam Mathias Scholl. Alle Scholl producten zijn speciaal ontworpen zodat je van elke stap kunt genieten. Ons doel is om ieders gezondheid, comfort en welzijn te verbeteren door voor je voeten te zorgen.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Helpt pijn te verlichten aan knieën, hielen en benen  veroorzaakt door druk tijdens het lopen.

Niet gebruiken bij
Je dient advies in te winnen alvorens dit product te gebruiken indien je lijdt aan diabetes, een slechte bloedcirculatie of verlies van gevoel in de voeten, vanwege het risico van wrijving of plaatselijke druk die tot complicaties kan leiden. Vraag een arts, podoloog of apotheker om advies indien je je zorgen maakt.

Het toevoegen of vervangen van onderdelen van gecertificeerde schoenen kan van invloed zijn op de certificering.

Aanwijzingen voor het gebruik
Controleer voor gebruik of het product goed in de schoen past. Verwijder indien nodig de bestaande binnenzool. De hiel van de binnenzool moet tegen de achterkant van de schoen worden geplaatst. Knip indien nodig het uiteinde op de gewenste maat, volgens de richtlijnen op het product. Voor sommige mensen kan het even duren voordat de pijn verlichtende inlegzolen comfortabel aanvoelen. De voeten moeten wennen aan de structurele eigenschappen van de binnenzool, dus een inloopperiode kan noodzakelijk zijn. Indien nodig kun je het gebruik geleidelijk opbouwen door de In-Balance® Pijn verlichtende inlegzolen elke dag een toenemend aantal uren te dragen totdat je ze de hele dag kunt dragen. Vervangen indien het product tekenen van slijtage vertoont.

Distributeur:
Pietercil Barends BV 
Bleiswijkseweg 51
2712 PB Zoetermeer

Scholl
965591

Datasheet

Merk
Scholl
Inhoud
1paar

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

In balance inlegzolen knie...

€ 24,99