Vrouwencondoom (FC2)

Vrouwencondoom (FC2)

€ 6,95
FC2
5022213020021
3st
FC2 Vrouwencondoom
clear

Levertijd?

Als je online besteld kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen, of om het op te halen wanneer het jou uitkomt in onze winkel. Bij ieder product wordt de levertijd van thuisbezorging getoond en wanneer het product eventueel af te halen is.

Thuisbezorging

Morgen in huis
voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis
Binnen 2 werkdagen in huis
je ontvangt je bestelling binnen 2 werkdagen in huis
Onbekende levertijd
er geldt een onbekende levertijd voor dit product

Af halen in de winkel

Op voorraad in de winkel
het product is aanwezig in de winkel
Binnen 2 werkdagen in de winkel
je kan het product binnen 2 werkdagen afhalen in de winkel
Onbekende levertijd
er geldt een onbekende levertijd voor dit product

Kent je product een onbekende levertijd en wil je meer informatie wanneer wij het product verwachten? Of misschien ben je wel op zoek naar een vervangend product? Stuur ons dan een bericht en wij zoeken het voor je uit. Meld bij je bericht de unieke ean-code, zodat wij weten om welk product het gaat. 

Stuur ons een bericht

Levertijd(info)
Aantal
0

FC2 Vrouwencondoom - Medisch hulpmiddel

FC2 Female Condom is het vrouwencondoom van de moderne wereld. Het is een contraceptieve methode die een doelmatige bescherming biedt bij sexueel contact tussen vrouwen en mannen en waarbij de vrouw zorg draagt voor de preventie. Tevens worden de vagina, de cervix en de externe genitalia beschermd.

Het vrouwencondoom is een veilige en effectieve (mits correct en consequent gebruikt) methode die bescherming geeft tegen overdraagbare ziektes,  zoals SOI waaronder HIV/AIDS en ongewenste zwangerschap en daarnaast een hoge acceptatie heeft bij zowel vrouwen als mannen.

FC2 vrouwencondoom, meer genieten, optimale bescherming!

FC2 Female Condom speelt een grote rol in de diverse gezondheidsprogramma’s van Afrikaanse regeringen bij de bestrijding van HIV en AIDS. Oxfam Novib ondersteunt deze programma’s ook. In het Westen helpt FC2 Female Condom mee om de vrouw meer zelfstandigheid en verantwoording te geven in haar sexuele leven.
Iedere verpakking heeft een gebruiksaanwijzing in 7 talen !

Het FC2 Vrouwencondoom is latex vrij! Het is gemaakt van nithril wat zich optimaal aanpast aan de lichaamstemperatuur en sterker is dan latex.

Het wordt aanbevolen om bij gebruik voor een eerste keer het inbrengen een paar keer “droog” te oefenen of advies te vragen aan een verpleegkundige of gespecialiseerde geneeskundige.

- anticonceptie
- bescherming tegen SOA

Samenstelling
Condoom met glijmiddel.

Gebruik
Neem de condoom voorzichtig uit de verpakking. Je zult merken dat de FC2 condoom is voorbehandeld met glijmiddel.
Zorg dat de flexibele binnenring zich aan het gesloten einde van het vrouwencondoom bevindt. Knijp de binnenring tussen duim en middelvinger terwijl je in de binnenring blijft knijpen.
FC2 vrouwencondoom vasthouden
Breng met je andere hand de schaamlippen van elkaar. Breng de binnenring in de vagina en duw deze zo ver mogelijk naar binnen.

FC2 Vrouwencondoom inbrengen
Hierna drukt je de wijsvinger in het vrouwencondoom totdat je de onderkant van de binnenring kunt voelen. Duw nu de binnenring zo ver mogelijk in de vagina.

Het vrouwencondoom zit op de juiste plaats wanneer de binnenring net voorbij het schaambeen ligt. Je voelt het schaambeen door je vinger, als deze enkele centimeters in de vagina is, te bewegen in de richting van je buik. De buitenring en een klein deel van het condoom blijven buiten de vagina. Dit is normaal, jij en je partner zullen hier niets van merken.

FC2 vrouwencondoom ingebracht
Wat gebeurt er tijdens het vrijen?
Voor het inbrengen van Femidom is het niet nodig dat de penis in erectie is. Het vrouwencondoom kan op ieder gewenst moment voor de gemeenschap worden ingebracht. Het is aan te raden om de penis van je partner in het condoom te leiden. Als je merkt dat de penis naast het condoom in de vagina komt, dan dient de penis terug getrokken te worden en alsnog in het condoom te worden gebracht.
Het is normaal dat het vrouwencondoom tijdens het vrijen gaat schuiven. Dit vermindert de bescherming en het gevoel niet, want de penis blijft geheel omsloten en het sperma blijft in het condoom.

Het vrouwencondoom verwijderen
Omdat het vrouwencondoom de vagina geheel omsluit is het niet nodig dat de penis direct na de zaadlozing wordt teruggetrokken. Je kunt het vrouwencondoom verwijderen wanneer dat het beste uitkomt voor jou en je partner.
Voordat je het vrouwencondoom verwijdert, draai je de buitenring een slag, zodat het sperma in het condoom wordt gesloten.

FC2 vrouwencondoom verwijderen
Daarna trek je voorzichtig het condoom uit de vagina. Stop het gebruikte condoom weer in de verpakking en gooi het in een afvalbak. Nooit door het toilet spoelen! Gebruik bij elke gemeenschap een nieuw vrouwencondoom.

Waarschuwing
Bij allergische reactie meteen stoppen met het gebruik.

Distributeur:
Mediphos OTC Consumer Health BV
Industrieweg 12-B
6871 KA Renkum

FC2
868296

Datasheet

Merk
FC2
Inhoud
3st

Vrouwencondoom (FC2)

€ 6,95