Nachtcrème

Bij Drogisterij.nl kun je verschillende soorten nachtcrèmes vinden die zijn ontworpen om 's nachts op je huid aan te brengen en te profiteren van de herstellende eigenschappen terwijl je slaapt.

Lees verder

Actieve filters

Soorten nachtcrème

Hydraterende nachtcrème

Deze crèmes zijn bedoeld om vocht aan de huid toe te voegen en de hydratatie tijdens de nacht te behouden. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals hyaluronzuur, glycerine en ceramiden.

Anti-aging nachtcrème

Deze crèmes zijn gericht op het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels. Ze bevatten vaak antioxidanten, retinol, peptides en andere ingrediënten die de collageenproductie en celvernieuwing bevorderen.

Herstellende nachtcrème

Deze crèmes zijn ontworpen om de huid te herstellen en te kalmeren na een dag blootstelling aan omgevingsfactoren. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals aloë vera, kamille-extract en vitamine E.

Verhelderende nachtcrème

Deze crèmes richten zich op het verminderen van donkere vlekken, hyperpigmentatie en ongelijkmatige teint. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals vitamine C, niacinamide en zoethoutwortel.

Voedende nachtcrème

Deze crèmes bieden extra voeding aan de huid en kunnen rijker zijn in textuur. Ze bevatten vaak oliën zoals jojoba-olie, arganolie of kokosolie, evenals botanische extracten.

Acne-bestrijdende nachtcrème

Deze crèmes zijn speciaal geformuleerd om acne te bestrijden en de huid te kalmeren. Ze kunnen ingrediënten bevatten zoals salicylzuur, benzoylperoxide of tea tree olie.

Gevoelige huid nachtcrème:

Voor mensen met een gevoelige huid zijn er nachtcrèmes met milde en kalmerende ingrediënten om irritatie te minimaliseren. Ingrediënten zoals haverextract en panthenol kunnen in deze crèmes voorkomen.

Het is belangrijk om rekening te houden met je specifieke huidtype, zorgen en behoeften bij het kiezen van een nachtcrème. Het kan ook nuttig zijn om de ingrediëntenlijst te lezen en indien mogelijk een patch-test uit te voeren om te controleren of het product geschikt is voor jouw huid.