Condoom original

€ 12,99
claim jouw korting
  • Merk: Easyglide
  • Inhoud: 10st
  • EAN: 8719934015166
0
maak favoriet

dit product is tijdelijk niet op voorraad

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Easyglide Condoom original
Medisch hulpmiddel

Ontdek de EasyGlide Condooms - Original, jouw paspoort naar veiligheid, plezier en gemoedsrust tijdens intieme momenten. Deze verpakking bevat 10 hoogwaardige condooms, speciaal ontworpen voor jouw genot en bescherming.

Met EasyGlide Condooms - Original ben je verzekerd van veilig vrijen zonder zorgen. Onze condooms zijn gemaakt van premium latex en zijn dermatologisch getest, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste huidtypes en geen irritatie veroorzaken. Ze zijn voorzien van een reservoir en een gladde textuur, wat zorgt voor een natuurlijk en comfortabel gevoel tijdens het gebruik.

Of je nu een avontuurlijke geest hebt of gewoon op zoek bent naar betrouwbare bescherming, EasyGlide Condooms - Original bieden de perfecte balans tussen veiligheid en plezier. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en blijven stevig op hun plaats, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van het moment.

Deze verpakking van 10 condooms is ideaal om altijd bij de hand te hebben, of je nu thuis bent of onderweg. Het is een verstandige keuze voor jou en je partner, omdat het helpt om je te beschermen tegen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen.

Kies voor EasyGlide Condooms - Original en geniet van intieme momenten met vertrouwen en plezier. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil dat kwaliteit maakt!

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Helpt beschermen tegen ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen.

Bestanddelen
Latex

Gebruik
Zie voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Fabrikant/Distributeur
ONE-DC
Phoenixweg 6 
9641 KS Veendam

Easyglide
284938

Datasheet

Merk
Easyglide
Inhoud
10st

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Condoom original

€ 12,99