Men deodorant spray invisible ice

€ 5,59
claim jouw korting
  • Merk: Rexona
  • Inhoud: 150ml
  • EAN: 8720181309663
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Rexona Men deodorant spray invisible ice

Het zijn de kleine dingen die je vertrouwen geven. Het doorbreken van een persoonlijk record in de sportschool, als is het maar met een seconde. Naar de bushalte rennen om nog nét de bus te halen. De dag beginnen, wetend dat je kleding niet verpest zal worden door vlekken veroorzaakt door zweet. Rexona Men Invisible Ice anti-transpirant spray helpt je om precies dat te doen. Sommige anti-transpirant deodorants mengen zich met jouw natuurlijke lichaamsoliën en zweet om de kans op vlekken op kleding te vergroten. Deze deodorant is anders, met onze beste anti-vlekken formule die helpt om gele vlekken en witte strepen te verminderen. De anti-transpirant spray werkt ook om jou fris te houden: MotionSense technologie wordt geactiveerd bij iedere beweging. Microcapsules hechten zich aan de huid en breken door de wrijving veroorzaakt door beweging, waardoor er een frisse uitbarsting van de houtachtige geur vrijkomt. En als je tot maximaal 72 uur tegen zweet en lichaamsgeur beschermd bent, is het niet nodig om een pauze te nemen. Blijf die persoonlijke records verslaan. Sprint een beetje verder. Beschermd, in zowel zwart als wit. Rexona, daar kun je op vertrouwen. Hoe te gebruiken: schud de Rexona Men Invisible Ice anti-transpirant deodorant bus eerst goed. Houd de anti-transpirant spray dan 15 cm van je onderarm en spray gelijkmatig in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met de ogen en een beschadigde huid.

- Rexona Invisible Ice Anti-Transpirant met MotionSense technologie
- Anti-transpirant spray voor 72 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeur
- Een frisse geur bij elke beweging dankzij Rexona MotionSense technologie
- Effectieve bescherming: de Rexona spray laat je niet in de steek
- Verleg je grenzen: Rexona deodorant geeft je vertrouwen om meer te bewegen
- De spuitbus van de deodorant is gemaakt van oneindig recyclebaar aluminium

Ingredienten
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Sodium Starch Octenylsuccinate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Gebruik
1. Goed schuddden voor gebruik.
2. De spray op minimaal 15 cm van de oksel houden.
3. Kort drukken zonder de inhoud langdurig te verstuiven.

Waarschuwing
Alleen voor uitwendig gebruik. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Vermijd opzettelijk inademen. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Enkel gebruiken in goed geventileerde ruimten. Niet in de richting van de ogen spuiten. GEVAAR: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet ruiken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven °C.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

 

Rexona
949668

Datasheet

Merk
Rexona
Inhoud
150ml

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Men deodorant spray...

€ 5,59