Angle blauw 0.6 mm

€ 5,79
claim jouw korting
  • Merk: Tepe
  • EAN: 7317400011561
TePe Angle is ontwikkeld voor een perfecte toegang voor alle interdentale ruimtes
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten


TePe Angle is ontwikkeld voor een perfecte toegang voor alle interdentale ruimtes. De slanke borstelkop is gehoekt voor makkelijk bereik achter in de mond voor zowel vanaf de tong- als de wangzijde. Het lange en platte handvat biedt een stabiele en ergonomische grip. De TePe Angle is verkrijgbaar in zes met kleur gecodeerde maten.

Gehoekt voor een perfecte toegang

De TePe Angle is een interdentale rager die geemakkelijk in gebruik is. De slanke borstelkop is gehoekt voor makkelijk bereik achter in de mond voor zowel de tong- als de wangzijde. Het lange platte handvat zorgt voor een ergonomisch grip en bevorderd stabiele en gecontroleerde bewegingen. De TePe Angle is verkrijgbaar in zes met kleur gecodeerde maten. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.

Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen. Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

Tepe
874795

Datasheet

Merk
Tepe
Bron
Holland Pharma
Kleur
Blauw
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Lichaamsdeel
Mond
Variant
Tandenragers

Specifieke referenties

Nieuw

Meer tandenragers

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Angle blauw 0.6 mm

€ 5,79