Multi nacht vrouw 50+

€ 16,90
claim jouw korting
  • Merk: Vitakruid
  • Inhoud: 30tb
  • EAN: 8717438692449
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Vitakruid Multi Nacht Vrouw 50+
Multipreparaat

Vitakruid Multi Nacht Vrouw 50+

Vitaminen en mineralen uit voeding
Voor het verkrijgen van alle essentiële voedingsstoffen is het cruciaal om een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen. Consumeer een diversiteit aan groenten, fruit, vis, vlees, zuivel, peulvruchten, noten, zaden en pitten om al je vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Oudere volwassenen hebben een hogere behoefte aan bepaalde voedingsstoffen, zoals vitamine B12, choline en eiwitten. Het toevoegen van eieren aan je voedingspatroon kan in dit opzicht bijdragen. Een multivitamine kan dienen als aanvulling op je dieet, maar mag nooit een vervanging zijn.

Na alle activiteiten van de dag wil je tijdens de nacht ontspannen en slapen. De Multi Nacht Vrouw 50+ is hier speciaal op samengesteld. Boven de 50 profiteer je van andere nutriënten dan in je jongere jaren. De nachtformule bevat onder andere een riante dosering vitamine D.

Vitamine D & K
Vitamine D & K mogen niet ontbreken in de Multi Nacht Vrouw 50+. De Gezondheidsraad beveelt senioren aan extra vitamine D te gebruiken. Voor mensen ouder dan 50 jaar wordt een dagelijkse inname van 10 mcg aanbevolen, en voor mensen ouder dan 70 jaar is dit 20 mcg per dag.

Vita-algae D®: plantaardig en goed opneembaar
Deze belangrijke vitamine komt in twee vormen – D2 en D3 – waarbij laatstgenoemde het beste wordt opgenomen door het lichaam. Vita-algae D® is afkomstig uit algen en daarmee een plantaardige vorm van vitamine D3. In de nachtformule zit een ruime dosering van 25 mcg zodat het buiten de wintermaanden vaak niet nodig is een extra vitamine D supplement te nemen.

Rode Alg met hoog kalkgehalte
De rode alg (lithothamnium calcareum) is een kalkhoudende alg die in het Engels toepasselijk chalk weed wordt genoemd, oftewel ‘kalkwier’. Deze algen hebben een unieke structuur die hen in staat stelt om mineralen uit zeewater op te nemen. Naast een aanzienlijke hoeveelheid calcium, bevat de rode alg ook andere waardevolle mineralen zoals magnesium, kalium, fosfor en ijzer.

Aquamin®: duurzame rode alg
Aquamin® is een rode alg die wordt gewonnen uit de Atlantische Oceaan, voor de kust van Ierland en IJsland. Deze wateren zijn helder, vrij van vervuiling en buitengewoon mineraalrijk. Aquamin® wordt op een uitsluitend duurzame manier geoogst, met behulp van GPS-techniek. In 2016 won Aquamin® de Ingredient of the Year Award in de categorie Healthy Ageing.

NAC, een voorloper van glutathion
Glutathion wordt gesynthetiseerd door het lichaam uit de aminozuren cysteïne, glutamine en glycine. Van deze drie aminozuren is cysteïne soms lastig te verkrijgen via voeding. N-acetyl-L-cysteïne (NAC) voorziet het lichaam van cysteïne en kan daarom beschouwd worden als een voorloper van glutathion.

Zeaxanthine en luteïne
Zeaxanthine en luteïne behoren tot de carotenoïden, natuurlijke pigmenten aanwezig in diverse planten en voedingsmiddelen. Deze pigmenten vallen onder de xanthofylen, die de gele tot oranje tint van talrijke groenten en fruit veroorzaken. Ook algen produceren zeaxanthine en luteïne als bescherming tegen intens zonlicht.

Samenstelling per dosering (1 tablet) RI*
Bèta caroteen 5 mg **
Vitamine C (ascorbylpalmitaat / calciumascorbaat) 80 mg 100%
Vitamine D3 (cholecalciferol, Vita-algae D®) 25 mcg 500%
Vitamine E (d-alfa-tocoferolacetaat) 15 mg 125%
Vitamine K2 (VitaMK7®, menaquinon-7 K2) 25 mcg 33%
Rode alg (Aquamin®) 400 mg **
Boron (natriumboraat) 1 mg **
Jodium (kaliumjodide) 100 mcg 67%
Molybdeen (natriummolybdaat) 65 mcg 130%
Selenium (natriumselenaat) 200 mcg 364%
Zink (picolinaat) 10 mg 100%
DMAE (dimethylethanolamine) 20 mg **
L-Taurine 30 mg **
Luteïne 5 mg **
N-Acetyl-L-Cysteïne 100 mg **
Passiebloem extract (9:1) 60 mg **
Zeaxanthine 1 mg **

* Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

Ingredienten
Vitaminen, Mineralen, microcrystalline cellulose (anti-klontermiddel), N-Acetyl-L-Cysteïne, Passiebloem extract (Passiflora), DMAE (dimethylethanolamine), Luteïne extract, L-Taurine, magnesium stearaat (anti-klontermiddel), HPMC (glansmiddel), Zeaxanthine, glycerol (bevochtigingsmiddel)

Gebruik
Neem 1 tablet per dag. Bij voorkeur ’s avonds 2 uur voor het slapen. Houd u aan de aanbevolen dosering. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Vitakruid
282749

Datasheet

Merk
Vitakruid
Inhoud
30tb

Specifieke referenties

Nieuw

Meer importhp

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Multi nacht vrouw 50+

€ 16,90