Color Oleo Intense 12-00 zilverblond haarverf

€ 16,99
claim jouw korting
  • Merk: Syoss
  • EAN: 5410091732004
0
maak favoriet

op voorraad: Levertijd 2-3 werkdagen

Gratis verzending vanaf  € 45

Binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist

Altijd voordeel op jouw favoriete producten

Syoss Oleo Intense 12-00 Zilverblond

Oleo Intense, mogelijk door de PLEX-IN-OIL technologie, gecombineerd met 4 Japanse Oliën. Biedt 100% grijsdekking en luxueuze glans

Syoss Oleo Intense Lightener, de crème-textuur van deze permanente ontkleuring zonder ammoniak licht het haar tot 7 tinten op. De olie in de formule maximaliseert het ontkleuringsproces en verzorgt het haar tijdens het blonderen. Voor een professioneel en langdurig resultaat. Het verzorgende platinum masker helpt de gele gloed neutraliseren voor een zuivere, helderblonde kleur en zacht & glad haar.

• Permanente ontkleuring voor tot 7 tinten oplichting
• Zonder ammoniak
• Olie formule voor extra verzorging van het haar tijdens het blonderen
• Inclusief platinum masker dat zorgt voor een neutralisering van de gele gloed Zorgt voor een zuivere & helder blonde kleur
• Nauwkeurig aan te brengen zonder druppen voor een professioneel kleurresultaat
• Zonder druppen voor een professioneel kleurresultaat

Ingredienten
Blondeercrème: 
Aqua (Water, Eau), Ethanolamine, Cetearyl Alcohol, Coconut Alcohol, Arginine, Lysine HCI, Sodium Laureth Sulfate, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Succinic Acid, Potassium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Ceteareth-20, Sodium Silicate, Etidronic Acid, Citronellol, Benzyl Alcohol 

Ontwikkelemulsie: 
Aqua (Water, Eau), Hydrogen Peroxide, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Castor Oil, Ceteareth-20, Sodium Cetearyl Sulfate, Etidronic Acid Potassium Hydroxide, 2,6-Dicarboxypyridine, Disodium Pyrophosphate, Sodium Sulfate 

Blond-activator: 
Potassium Persulfate, Silica, Potassium Sulfate 

Platinum masker:
Aqua (Water, Eau), PEG-8, Coconut Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Butylene Glycol, Laureth-2, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethanolamine, Methylparaben, Polyquaternium-6, Parfum (Fragrance), Ceteareth-20, Sodium  Chloride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Niacinamide, Panthenol, Acid Violet 43,  Linalool, HC Blue No. 12, Benzyl Salicylate, Limonene, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal

Gebruik

BELANGRIJK: Lees nauwkeurig voor gebruik de veiligheidsaanbevelingen op de achterzijde van de gebruiksaanwijzing door.

Stap 1: Voorbereiding
Leg voor gebruik kledingbescherming en een horloge klaar zodat u de inwerktijd kunt controleren. SYOSS Oil-Powered Lightener wordt op droog, niet gewassen haar toegepast.

Stap 2: Mengsel
Bescherm uw kleding en trek de bijgevoegde handschoenen aan.

Open de dop van de applicatieflacon. Open het sachet door langs de stippellijn te knippen. Doe de gehele inhoud van het sachet blond activator (a) in de applicatieflacon (c). Open nu de tube blondeercrème (b) door met de achterkant van de dop een gaatje in het aluminiumfolie te prikken. Knijp de tube helemaal leeg in de applicatieflacon.

Draai de dop van de applicatieflacon stevig toe. Begin het mengen door de flacon horizontaal tussen de handen te rollen. Schud daarna krachtig zodat alle componenten goed gemengd worden en er een crèmig mengsel ontstaat. Breek daarna het puntje van de dop van de applicatieflacon af. Verwijder het product dat aanwezig is in de punt van de applicatieflacon, om een egale consistentie te garanderen. Begin daarna onmiddellijk met de behandeling op droog, ongewassen haar.

Stap 3.A: Volledige behandeling
Breng het mengsel aan op droog, ongewassen haar.

Deze behandeling wordt aanbevolen als:

u uw haar voor de eerste keer blondeert, of
er van een voorgaande blondering geen uitgroei zichtbaar is.
Houd de handschoenen aan en uw kleding bedekt. Verdeel onmiddellijk de gehele inhoud van het mengsel uit de applicatieflacon lok voor lok op droog haar en masseer het goed in zodat al het haar gelijkmatig bedekt is. Laat het mengsel 30–45 minuten inwerken.

Stap 3.B: Uitgroeibehandeling
Breng het mengsel aan op droog, ongewassen haar.

Een uitgroeibehandeling is nodig als:

uw haar reeds geblondeerd is en
een uitgroei zichtbaar is.
Bescherm uw kleding en houd uw handschoenen aan. Maak een scheiding in het haar met de punt van de applicatieflacon. Breng het mengsel aan over de scheiding en masseer het goed in met de vingertoppen (houd hierbij de handschoenen aan). Herhaal het proces tot de uitgroei volledig behandeld is. Zorg ervoor dat de uitgroei gelijkmatig bedekt is.

Laat het mengsel 25 tot 40 minuten inwerken tot de uitgroei bijna dezelfde kleur heeft als de rest van het haar. Verdeel dan de rest van het mengsel over de rest van het haar. Indien nodig kunt u hiervoor de punten van het haar vochtig maken. Laat het mengsel nog 2–5 minuten inwerken.

Stap 4: Inwerktijd
Het blondeereffect hangt af van de oorspronkelijke haarkleur en de duur van de inwerktijd. Voor een optimaal blonderingsresultaat, mag de inwerktijd niet verkort worden. Om de juiste inwerktijd te bepalen, kunt u dit als volgt checken tijdens het blonderen:

Doe de handschoenen weer aan.
Verwijder na 25 minuten het product op een enkel haarlokje en kijk of het verkregen blondresultaat u bevalt. Om een lichter resultaat te bereiken, bestrijk het lokje opnieuw en houd een langere inwerktijd aan. Hoe donkerder uw natuurlijke haarkleur, hoe meer tijd u nodig zult hebben om een bepaald blondresultaat te bereiken (maar overschrijd de maximale inwerk- tijd van 45 minuten niet).

Stap 5: Uitspoelen en nabehandeling
Trek de handschoenen opnieuw aan voor het uitspoelen van het haar. Als de inwerktijd verstreken is, was het haar met lauwwarm water tot een schuim ontstaat. Vervolgens het haar grondig uitspoelen tot het spoelwater helder is.

Om het haar te verzorgen, trek de handschoenen terug aan en masseer het platinum masker in het handdoekdroge haar. Kam het haar door voor een gelijkmatige verdeling. Laat het 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Uw haar is voelbaar zachter en is helder blond met een schitterende glans.

Waarschuwing
Product kan ernstige allergische reacties veroorzaken.
Volg de instructies.
Ontkleur uw haar niet als:
– u last heeft van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde
hoofdhuid,
– u eerder een reactie na een ontkleuring heeft gehad.
Na het aanbrengen het haar goed uitspoelen.
Zie onderzijde verpakking voor ingrediënten.
Bevat waterstofperoxide. Contact met de ogen vermijden. Bij contact met de ogen onmiddellijk
uitspoelen. Geschikte handschoenen dragen.
Wij raden u aan 48 uur voor het gebruik van een ontkleuring een allergie waarschuwingstest uit
te voeren (zie bijsluiter), ook al heeft u in het verleden al eens eerder een ontkleuring gebruikt.
Denk eraan het product 48 uur voor gebruik te kopen. Indien enige reactie optreedt of bij twijfel, raadpleeg een arts voordat u uw haren opnieuw ontkleurt.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers of wenkbrauwen.

Syoss
859425

Datasheet

Merk
Syoss
Bron
Holland Pharma
Kleur
Zilver
Geslacht
Unisex
Doelgroep
Volwassenen
Variant
Haarverf

Specifieke referenties

Nieuw

Meer haarverf

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Jouw drogisterij. Altijd dichtbij.

Kom je bestelling binnenkort gratis ophalen bij je lokale drogist.

Color Oleo Intense 12-00...

€ 16,99