Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Zelfzorg

Er zijn 2282 producten.

Item 1-24 van 2282 in totaal item(s)

Actieve filters

Jouw gezondheid is belangrijk. Onze zelfzorggeneesmiddelen helpen jou fit te blijven en veel voorkomende gezondheidsklachten aan te pakken.

Pijnstillend
Heb je hoofdpijn, keelpijn, een griepje of last van je menstruatie dan hebben wij een ruime keus aan pijnstillers. Onze hofleveranciers daarvoor zijn Healthy PharmTeva en Nurofen. Je vindt bij ons heel veel pijnstillers. Van gewone paracetamol tot IbuprofenaspirineVoltarenAdvilFinimal en Nurofen.

Spijsvertering
Last hebben van je maag of darmen is erg vervelend. Wij hebben producten die helpen tegen aambeienwormenbrandend maagzuur, diarree of juist verstopping.

Luchtwegen
Last van een vervelende kriebelhoest of een verstopte neus? Drogisterij.nl heeft verschillende producten die de luchtwegen ondersteunen en jou helpen vrijer te ademen. Dampo bijvoorbeeld heeft niet alleen hoest- en keelpastilles maar ook balsem met menthol, kamfer en eucalyptus. Dit zijn de meest gebruikte kruiden die jou helpen weer vrijer te ademen. En wil je van het roken af? Bij NicotinellNiquitin en Nicorette kun je kiezen uit pleisters, kauwgom of spray.

Overig
Zelf je bloeddruk of temperatuur meten doe je in een handomdraai. Met de Wristwatch van Geratherm wordt je bloeddruk meten wel heel gemakkelijk omdat je die alleen maar om je pols hoeft te doen. Wil je er toch liever een waarbij je de manchet om je bovenarm moet doen, kijk dan eens naar de bloeddrukmeters van Microlife.

Als je kind ziek is, dan is dat al vervelend genoeg. Dan wil je wel weten of er koorts is maar je wilt je kind niet lastig vallen met een vervelende thermometer. Dan is een thermometer die je alleen maar even bij het oor hoeft te houden een uitkomst. Nog beter, alleen maar even tegen het voorhoofd. Het merk OMRON heeft zo'n supersnelle, nauwkeurige infrarood thermometer. Houd deze 1 seconde bij het voorhoofd van jouw kindje en je weet wat je wilt weten. Dit kan zelfs in het donker als je kindje slaapt want met de verlichte display kun je 's nachts ook heel makkelijk meten en aflezen. De laatste 25 metingen worden opgeslagen zodat je de temperatuur goed kunt volgen. Maar we hebben natuurlijk ook diverse oorthermometers.