Overig zelfzorg

Zelfzorgproducten helpen je bij de verzorging van je lichaam. En dat is heel breed genomen, want onder zelfzorg valt bijvoorbeeld een gezonde voeding, maar ook pijnverlichting, ontspanning en medicatie. Op Drogisterij.nl vind je een groot aanbod aan producten voor zelfzorg. Met een lage prijs maar van goede kwaliteit!
Lees verder

Er zijn 264 producten.

Item 1-24 van 264 in totaal item(s)

Actieve filters

 Welke medische voeding heb jij nodig? 

Met medische voeding wordt voeding bedoeld die voedingsstoffen bevat die je lichaam dagelijks nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Door medische voeding in te nemen krijg je extra eiwitten, vetten, vitamines en mineralen binnen die je anders zou missen. Dit komt bijvoorbeeld omdat je een koemelkallergie, stofwisselingsziekte of diabetes hebt en daardoor niet zomaar alles mag of kan eten. Op Drogisterij.nl kun je diverse medische voeding kopen die ervoor zorgt dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo hebben we speciaal voor mensen met diabetes drinkvoeding van het merk Diasip. Voor mensen die een dieet volgen is er onder andere de voeding van het merk Ensure. Dit is een complete, energierijke en evenwichtige voeding. Voor zowel kinderen als volwassenen hebben we energiedranken in het assortiment. Diverse smaken zoals framboos, vanille en aardbei/banaan zijn verkrijgbaar. Ook bieden we kant-en-klare drinkvoeding van het merk Nutricia aan, die handig is voor ouderen of mensen die net een operatie hebben ondergaan. Voor die laatste groep is ook sondevoeding verkrijgbaar.Welke hulpmiddelen dragen bij aan een goede zelfzorg?

Een goede zelfzorg realiseren wordt eenvoudiger met de juiste hulpmiddelen. Daarom hebben we bij Drogisterij.nl voor verschillende klachten of situaties een oplossing.

Denk bijvoorbeeld aan:

Lancetten, een bloeddrukmeter en pleisters voor bloedprikken.

Alcohol ter ontsmetting van een wond, sieraden of instrumenten.

Massageolie en massagekussens voor als je even helemaal wilt ontspannen. 

Van het merk Livia een klein toestelletje tegen menstruatiepijn. Deze werkt door middel van elektrostimulatie en verlicht de pijn onmiddellijk.

Compressie bandages voor na een operatie. Deze helpen de interne organen weer in hun natuurlijke positie terug te brengen.

Medicatie inname gel voor het soepel (door)slikken van hele pillen en capsules. Verkrijgbaar in de smaken framboos en aardbei banaan.

Speciaal voor kinderen: een plaswekker ter voorkoming van bedplassen.