Huidherstel

Regen, wind, droge lucht, zon: je huid krijgt nogal wat te verduren. De huid blijft in optimale conditie als er voldoende huidvetten zijn en er continu nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Dit wordt een natuurlijk huidherstel genoemd. De natuurlijke beschermlaag is dan in balans en de huid kan je lichaam goed beschermen. Maar door al die invloeden van buitenaf heeft je huid soms hulp nodig. Daarom kun je op Drogisterij.nl verschillende producten voor huidherstel kopen. Lees verder

Er zijn 78 producten.

Item 1-24 van 78 in totaal item(s)

Actieve filters

Gel

Prijs € 45,69

Gel

Prijs € 66,29
  Huidherstel

Waarom is huidherstel zo belangrijk?

Alle invloeden van buitenaf kunnen ervoor zorgen dat je huid ruw en droog aanvoelt. Je kunt ook last krijgen van gevoelige, rode en schrale plekken. Producten die helpen bij het huidherstel vullen je natuurlijke huidvetten aan met wolvet en glycerine. Zo blijft de huid sterk en soepel. Dat is belangrijk, want de huid is van essentieel belang voor onze algemene gezondheid en welzijn. De huid heeft namelijk vele functies: bescherming tegen stoten of vallen, de lichaamstemperatuur constant houden, vitamine D aanmaken, bacteriën buiten je lichaam houden en het voelen van bijvoorbeeld pijn en jeuk mogelijk maken. Goed voor jezelf zorgen houdt dus ook in: je huidherstel stimuleren.Welke producten helpen bij huidherstel?

Op Drogisterij.nl bieden we diverse middelen aan die het huidherstel ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan lanette zalf en crème van merken als Bipharma, Fagron, Bufa en Idyl. Lanette zalf en crème werken verzachtend en beschermend. Ze helpen bij een droge huid, eczeem, jeuk, psoriasis en aambeien. Jeuk, schilfering en branderige plekken verminderen binnen een paar dagen. Gels die de stof benzoylperoxide bevatten werken ook goed voor huidherstel. Gel met deze stof weekt het bovenste huidlaagje (de hoornlaag) los en vermindert de groei van huidcellen. Daardoor raken de poriën minder makkelijk met huidcellen verstopt. Benzoylperoxide is aan te raden bij acne, putjeszolen, puistjes en pukkels, omdat de stof de acne-bacterie doodt. Wij verkopen gels met benzoylperoxide van onder andere de merken Pharmachemie, Teva en Benzac in ons assortiment.Van het merk Bepanthen hebben we zalf, crème, lotion en spray in ons aanbod die de stof dexpanthenol bevatten. Deze heeft de bekende eigenschap om het natuurlijke huidherstel te bevorderen. Producten van dit merk zijn daarom uitermate geschikt om een kwetsbare, droge of gevoelige huid te behandelen. Producten met dexpanthenol sluiten de huid niet af, maar leggen een beschermend laagje eroverheen, waardoor de huid beschermd is en soepel en aangenaam aanvoelt.We hebben ook diverse andere middelen in ons assortiment die huidherstel bevorderen. Denk aan Skin protectant, Alhydran gel, droge huid gel van Bio-Oil, vaseline, crème tegen schimmelinfecties van nagels en huid, wondhuidzalf en littekencrème van Biodermal.