Zwangerschap / bevalling

Verwacht je een kindje? Gefeliciteerd! Dan heb je misschien wel vragen welke producten handig zijn om je zwangerschap aangenamer te maken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan voedingssupplementen of een rugorthese. Ook tijdens de bevalling zijn er allerlei producten die van pas kunnen komen, zoals kraamverband en een kraammatras. Op Drogisterij.nl kun je terecht voor alle producten die je nodig hebt tijdens je zwangerschap en bevalling. Lees verder

Er zijn 82 producten.

Item 1-24 van 82 in totaal item(s)

Actieve filters

 Zwangerschap / bevalling

Wil je zwanger worden? 

Hebben jij en je partner een kinderwens? Dan is het slim om al voordat je zwanger bent te starten met het innemen van foliumzuur; een vorm van vitamine B. Dit verhoogt je folaatstatus. Een hoge folaatstatus van de moeder is belangrijk om het risico op neurale buisdefecten, zoals Spina Bifida, bij de zich ontwikkelende foetus te verkleinen. Om je inzicht te geven in je vruchtbare dagen verkopen wij ovulatietesten. Om te testen of je zwanger bent hebben we verschillende zwangerschapstesten in ons assortiment van o.a. de merken Clearblue, Casette, Healthypharm en Test Point.Hoe maak je de zwangerschap aangenamer? 

Een zwangerschap is een intensieve periode. Je draagt immers tot wel 9 maanden lang een baby in je buik die de nodige energie vraagt. Daarom is het verstandig om ook tijdens de zwangerschap foliumzuur te blijven slikken. Het wordt aanbevolen om dit te doen tot je 12 weken zwanger bent. Ook andere voedingssupplementen zoals een multipreparaat met diverse vitamines en mineralen kunnen vermoeidheid tegengaan. Verder kan een lage rugorthese je ondersteuning bieden in je buik en rug. Wij verkopen rugortheses van Cellacare die de lendenwervelkolom stabiliseren door ondersteuning van de buik- en rugspieren. Hierdoor wordt je rug ontlast en je buik ondersteund. Ook zwangerschapsolie kan fijn zijn om jeuk en een trekkerig gevoel te verminderen en striae te voorkomen.Welke producten zijn handig tijdens en na de bevalling?

Om de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen is een goede voorbereiding handig. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van kraamverband, een onderlegger, een matrasbeschermer, verbandwatten en maandverband. In ons aanbod vind je ook complete kraampakketten waarin alle producten zitten die je nodig hebt in de weken voor en na de bevalling. Ook hebben we diverse thermometers in ons assortiment. Die zijn handig voor de kraamverzorgende als ze na de bevalling regelmatig jouw temperatuur en die van je kindje op gaat meten. Daarnaast zijn zoogkompressen niet te missen als je borstvoeding gaat geven. Deze houden je kleding en beddengoed droog wanneer je melkproductie spontaan op gang komt. Zoogkompressen zijn gemaakt van superabsorberend materiaal, hebben een vrouwvriendelijke pasvorm / comfortabele pasvorm, zijn ademend en verkrijgbaar in zowel wasbare vorm als wegwerpproduct.