Spijsvertering

Je spijsvertering is belangrijk voor de opname van voedingsstoffen in je bloed. Het zorgt ervoor dat je lichaam deze omzet in energie en bouwstenen. Kan jouw spijsvertering wel wat ondersteuning gebruiken? Op Drogisterij.nl vind je een ruim aanbod aan producten om je spijsvertering te verbeteren. Lees verder

Er zijn 50 producten.

Item 1-24 van 50 in totaal item(s)

Actieve filters

 


Spijsvertering

Wat zijn de voordelen van een snelle spijsvertering?

Hoe sneller je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbrandt. Dit is vooral gunstig als je wilt afvallen, maar ook om je gewicht op peil te houden en niet aan te komen. Als je een snelle spijsvertering hebt, betekent dat dus dat je relatief veel kunt eten zonder dat je meteen zwaarder wordt. Een ander voordeel van een snelle spijsvertering is dat de voedingsstoffen die je binnenkrijgt, goed worden omgezet in bruikbare stoffen voor je lichaam. Alle koolhydraten, eiwitten en vetten uit je voeding worden snel getransformeerd naar energie en warmte. Daarnaast is een snelle stofwisseling bevorderlijk voor een optimale werking van je darmflora en de stoelgang. De snelheid van spijsvertering verschilt van persoon tot persoon en is deels aangeboren. Er zijn wel dingen die je kunt doen ter verbetering, zoals voldoende bewegen, regelmatig eiwitten en vezels eten, genoeg water drinken en voldoende slapen.Op zoek naar producten om je spijsvertering te bevorderen?

Bij Drogisterij.nl kun je terecht voor een breed scala aan producten ter verbetering van de spijsvertering. Wij leveren producten van diverse bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Wapiti Darmfunctie Complex. Dit product zorgt op natuurlijke wijze voor een regelmatige stoelgang en bevordert de inwendige reiniging. Wij bieden ook laxeermiddelen van merken als Dulcolax, Microlax en Volcolon. Laxeertabletten en laxeerdrank bevorderen de stoelgang en maken de ontlasting dunner. Wanneer je last hebt van obstipatie kunnen laxeermiddelen met de stof bisacodyl verlichting bieden. Er zitten ook verschillende producten in ons assortiment om uitdroging bij diarree te voorkomen. Denk aan ORS, dat glucose en zouten bevat die je lichaam helpen om vocht op te nemen en vast te houden. We verkopen ook loperamide; een stopmiddel dat je kunt gebruiken om ontlasting stil te zetten. Dit is bijvoorbeeld handig als je op reis gaat. Ook voor problemen in de maag zijn er middelen die verlichting bieden. Denk aan tabletten, drankjes en poeder om brandend maagzuur en zure oprispingen te verhelpen.