Filteren op

Merk

Prijs

  • € 7,00 - € 10,00

Gezondheidsproducten

Op sommige momenten kun je wel wat hulp gebruiken om je prettig en gezond te voelen. Bijvoorbeeld als je verkouden bent, geen energie hebt of wilt ontspannen na een periode van stress. Er zijn verschillende gezondheidsproducten die je daarbij kunnen helpen. Lees verder

Er zijn 11965 producten.

Item 1-24 van 11965 in totaal item(s)

Actieve filters

 Gezondheidsproducten

Wat valt er allemaal onder gezondheidsproducten?

Gezondheidsproducten hebben een farmaceutische vorm en een farmaceutisch uiterlijk en hebben als doel het in stand houden of bevorderen van een goede gezondheid. Het zijn bijvoorbeeld tabletten, zalfjes, drankjes, oliën en sprays die op de verpakking een bepaald gezondheidsdoel vermelden. Gezondheidsproducten vallen onder de Warenwet en komen in twee soorten voor. De eerste vorm is voor inwendig gebruik. Dat zijn meestal voedingssupplementen als aanvulling op de normale voeding. Voorbeelden zijn vitamines, mineralen, kruiden en probiotica. De tweede soort gezondheidsproducten is voor uitwendig gebruik. Hieronder vallen bijvoorbeeld crèmes en zalven.

 

Welke gezondheidsproducten worden aangeboden door Drogisterij.nl?

Het assortiment gezondheidsproducten is onderverdeeld in diverse categorieën. Zo kun je bij ons terecht voor boeken en folders over gezondheid die je informatie of inspiratie geven. Denk aan boeken over een gezond voedingspatroon of over geestelijk welzijn. Ook hebben wij een breed assortiment aan etherische oliën en oliën voor aromatherapie van merken als Ainsworths, Animal Essences, Zonnegoud, We Love en Volatile. Daarnaast bieden wij verschillende kledingstukken en ondergoed die gemaakt zijn van wol en je lichaam daarom lekker warm houden. Ook hebben wij boxershorts, sokken en T-shirts gemaakt van de zachte bamboevezel. Deze zijn geschikt voor mensen met een gevoelige en/of allergische huid en zijn bovendien thermo-regulerend. Verder hebben wij ook een diversiteit aan algemene gezondheidsproducten, zoals mondmaskers, kruiken, opbergpotjes voor medicijnen en strooketiketten om medicijnen gemakkelijk te labelen. Genoeg keuze in gezondheidsproducten, dus!