Sport/beweging

Regelmatig sporten en bewegen is gezond. Drogisterij.nl biedt een ruim assortiment aan voeding, supplementen, sportbandages en verkoelingsmiddelen die je beweegmomenten ondersteunen. Lees verder

Er zijn 451 producten.

Item 1-24 van 451 in totaal item(s)

Actieve filters

Sport en beweging

Hoe houd je een hoog energiepeil tijdens het sporten? 

In ons assortiment vind je diverse producten die hierbij van pas kunnen zijn. Zo bieden we sportdrank met koolhydraten (suikers) en elektrolyten (zouten) die snel door het lichaam worden opgenomen. Deze energiebronnen zorgen ervoor dat je langer fysieke prestaties kunt leveren. Daarnaast bieden we sportvoeding in de vorm van supplementen. Van de merken Fitshape en Isostar zijn er diverse supplementen die o.a. eiwitten, vezels, koolhydraten, aminozuren, vitamines en calcium bevatten. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en het spierweefsel. Door dagelijks gebruik van eiwitten kun je doelgericht bijdragen aan de spierherstel en de groei van spiermassa. Calcium, vitamine B2 en vitamine B6 dragen bij aan de werking van de spieren, ondersteunen het energieniveau en helpen het immuunsysteem. De voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei, banaan, kers, chocolade en vanille.

Welke middelen verzorgen je lichaam tijdens en na sporten of bewegen?

Als je herstellende bent van een blessure, dan bieden sportbraces en sportbandages uitkomst. Ze helpen je soepeler en zonder pijn te bewegen. Braces, bandages en sporttape kunnen ook goed worden ingezet voor meer stabiliteit tijdens het sporten. Ze kunnen bijvoorbeeld ondersteuning en bescherming bieden aan je rug, knie, elleboog, nek en pols. Nadat je gesport hebt kan het zijn dat je spieren en gewrichten gevoelig aanvoelen. Ook bij blessures als verstuikingen en verzwikkingen is een verlichtend middel fijn. Voor de verlichting van spier- en gewrichtsklachten kun je kiezen uit een breed assortiment spierolie, koelspray en cool gel. Deze verkoelen belaste spieren snel en langdurig.