Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Voedingssupplementen

Er zijn 3013 producten.

Item 1-24 van 3013 in totaal item(s)

Actieve filters

Het is belangrijk om dagelijks voldoende vitamines en mineralen op te nemen. Helaas kom je er meestal alleen met gezonde voeding niet. Dan zijn Voedingssupplementen een uitkomst. Ze zijn een aanvulling op gezonde voeding. Ze helpen jou gezond en fit te blijven of om je reserves aan te vullen. Vitamines en mineralen zijn onderverdeeld in enkelvoudige of multi.

Enkelvoudige vitamines bevatten maar één vitamine. Veel gebruikte vitamines zijn C,D3 of B12. Een voorbeeld van een enkelvoudige vitamine is vitamine C van Solgar drogisterij.nl/ester-C-plus. De plantaardige capsules vitamine C van Solgar bevatten 500 mg niet zure vitamine C per stuk.

Meervoudige vitamines worden ook wel multi genoemd. De capsules bevatten meerdere vitamines. Welke vitamines het beste bij jou passen is afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, levensstijl, de mate van fysieke inspanning, voeding en eventueel medicijngebruik. Een voorbeeld van een multivitamine die Drogisterij.nl in haar assortiment heeft is de multi max van Orthica drogisterij.nl/vitamine-multi. Deze hoog gedoseerde multi bevat niet alleen veel vitamines zoals vitamine C, D en B12 maar ook diverse mineralen zoals jodium, ijzer en zink.

Probiotica is een andere vorm van voedingssupplement. Jouw darmen bevatten miljoenen micro organismen die belangrijk zijn voor jouw gezondheid. Veel van deze organismen kun je uit voeding halen zoals yoghurt, miso, kefir en biologische appelciderazijn drogisterij.nl/appelciderazijn. Wanneer je probiotica als aanvulling op jouw voeding gebruikt kun je kiezen uit capsules of poeder. Bioflor heeft beiden drogisterij.nl/ortholon-bioflor.

Andere veel gebruikte supplementen zijn glucosamine en chondroïtine. Die worden de laatste jaren steeds meer toegepast bij artrose. Hoe glucosamine precies werkt is nog niet bekend. Diverse onderzoekers beweren dat glucosamine ontstekingsfactoren in menselijke kraakbeencellen remt drogisterij.nl/glucosamine-chondroitine.

Waar je ook voor kiest, bedenk dat de basis van een gezond leven een gezonde leefstijl is en dat vitamines echt bedoeld zijn als aanvulling daarop.