Afslank/dieetmiddelen

Ben je op zoek naar producten die je kunnen ondersteunen bij het afvallen? Kijk dan eens in ons assortiment afslank/dieetmiddelen. Met de maaltijdvervangers, tussendoortjes, supplementen en shakes uit ons assortiment val je af op een gezonde manier. Lees verder

Er zijn 197 producten.

Item 1-24 van 197 in totaal item(s)

Actieve filters

 Afslank / Dieetmiddelen

Hoe kun je verantwoord afvallen?

Afvallen op een gezonde manier zonder het gevreesde jojo-effect is zeker mogelijk. Dit lukt vaak niet als je ineens een bepaald type voedingsstof radicaal uit je voedingspatroon haalt. Door bijvoorbeeld ineens te stoppen met het eten van vetten en suikers, terwijl je dit normaalgesproken wel veel doet, dan zal de verleiding heel groot worden om toch deze ‘verboden’ producten tot je te nemen. Ook krijg je door het compleet schrappen van voedingsstoffen vaak niet genoeg essentiële bouwstoffen binnen. Om effectief af te vallen is geleidelijk afvallen daarom de beste methode. Geef jezelf de tijd om je gewenste gewicht te bereiken. Hierbij past een energiebeperkt dieet in combinatie met meer beweging. Op die manier verbrandt je meer calorieën dan je binnenkrijgt en zal het kwijtraken van overtollige kilo’s gestimuleerd worden.


Welke producten kunnen helpen om af te vallen?

Mis je door het volgen van een dieet belangrijke voedingsstoffen, of kun je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen? In onze webshop bieden wij diverse producten aan ter ondersteuning van het afvalproces.

Maaltijdvervangers zoals maaltijdrepen, shakes, drinks en poeders kun je goed inpassen in een dieet omdat ze minder calorieën bevatten dan een gewone maaltijd. Je vervangt er enkele maaltijden mee en krijgt zo de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Hierdoor raak je sneller verzadigd en zul je dus minder snel last krijgen van een hongergevoel. In ons assortiment vind je maaltijdvervangers van merken als Kineslim, Modifast en Weight Care.

Speciaalvoeding of dieetvoeding is medische voeding die zó is samengesteld dat deze voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, vitamines en mineralen bevat. Speciaalvoeding kan gebruikt worden ter aanvulling op een dieet om tekorten aan bepaalde voedingsstoffen aan te vullen.

Tussendoortjes kun je nuttigen wanneer je tussen de maaltijden door trek krijgt. Kies dan voor een verantwoord tussendoortje zoals een koolhydraatarme reep, high protein chocolade of chips op basis van aardappel en soja.

Voedingssupplementen van merken als DieetPro, Lucovitaal en Nutrivian kunnen ook goed ondersteunen bij gewichtsverlies. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken. Denk aan pillen, poeders en tabletten met smaken als fruit, chocolade en vanille.