Filteren op

Merk

Prijs

  • € 0,00 - € 369,00

Levensmiddelen

Gezonde eet- en drinkwaren dragen bij aan een gezonde leefstijl. Natuurlijk past een versnapering hier op zijn tijd prima bij. Daarom verkopen we op Drogisterij.nl diverse levensmiddelen, waaronder afslank/dieetmiddelen, reform voedingsmiddelen en versnaperingen. Lees verder

Er zijn 7204 producten.

Item 1-24 van 7204 in totaal item(s)

Actieve filters

Levensmiddelen

Hoe kun je op een gezonde manier een dieet volgen en/of afslanken?

Als je op een gezonde manier wilt afvallen, dan is het belangrijk dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Schrap dus niet zomaar alle koolhydraten, vetten of suikers uit je voedingspatroon zonder hier goed over na te denken. Ook een te grote focus op calorieën tellen en een streng dieet volgen is voor veel mensen geen haalbare strategie om af te vallen. Geef jezelf daarom de tijd om je gewenste gewicht te bereiken. Op die manier zul je het gezonde eten veel beter kunnen volhouden. Andere tips die kunnen helpen bij afvallen zijn: eten met aandacht, een klein bord gebruiken en voldoende bewegen gedurende de dag. Als je een dieet volgt dat zich grotendeels aan de Schijf van Vijf houdt, dan zul je niet snel tekorten aan bepaalde voedingsstoffen oplopen. Mis je toch belangrijke voedingsstoffen in je dieet of kun je wel wat hulp gebruiken bij het afvallen? In onze webshop bieden wij diverse maaltijdvervangers, dieetvoeding, tussendoortjes en voedingssupplementen aan.

Wat zijn reform levensmiddelen?

Reform levensmiddelen bevatten zo min mogelijk geraffineerde stoffen. Denk hierbij aan geraffineerde suikers en de toevoeging van E-nummers. Reform producten bestaan dus uit zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Veel van de reform levensmiddelen op Drogisterij.nl zijn biologisch en/of glutenvrij. In onze webshop kun je onder andere terecht voor reform honing, beleg, dranken, koek, koffie en thee.Zin in een versnapering?

Ook bij een gezond eetpatroon past af en toe een versnapering. Het afvallen moet natuurlijk wel vol te houden zijn. Als je jezelf alles ontzegt is de kans namelijk groot dat je snel naar een teveel aan ongezonde voeding grijpt. Gun jezelf daarom af en toe een genietmomentje. Het beste is om verantwoord te snoepen en bijvoorbeeld te kiezen voor een rijstwafel, cracker, fruitstuk of rauwkost. Af en toe een (suikervrij) snoepje, een handje noten, kikkererwtenchips of groentechips kan ook prima.