Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Voeding

Er zijn 8181 producten.

Item 1-24 van 8181 in totaal item(s)

Actieve filters

Bij Drogisterij.nl hebben we een groot assortiment aan voeding en dranken. Van thee tot beleg of iets lekkers voor tussendoor.

Versnaperingen
Heb je zin in een lekker tussendoortje maar wil je dat toch verantwoord doen, dan hebben wij verschillende merken die jou op jouw wenken bedienen. Snoep van De Bron is echt verantwoord snoepen. Zonder toegevoegde suikers, geschikt voor vegetariërs en zelfs glutenvrij. Candy Tree heeft veel lekker dingen voor kinderen zoals lolly's, dropveters en knotsen. Allemaal biologisch. Net als de noten van Horizon of Terrasana. En zoek je een lekker cadeautje? Voor jou! heeft lekkers in cadeauverpakking maar vergeet ook de overheerlijke chocolade van Lovechock niet. 100% biologisch, veganistisch, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers. Over verantwoord snoepen gesproken...

Glutenvrij
Wil je of moet je zelfs glutenvrij eten, dan is het soms een hele zoektocht om dat te vinden. Wij hebben meer dan 1000 glutenvrije producten op voorraad. Van pasta tot broodmixen tot iets lekkers.

Maaltijdvervangers
Maaltijdvervangers bevatten alle voedingsstoffen die je normaal ook binnen zou krijgen maar dan met minder energie. Ze kunnen helpen bij het afvallen al is het wel belangrijk dat je een volwaardige maaltijd kiest. Uit onderzoek is gebleken dat het eten van groenten en fruit gezond is dus op de lange termijn zul je die moeten toevoegen aan je voeding. Voor de korte termijn, om net even die paar pondjes weg te werken, heeft Drogisterij.nl veel producten waar voldoende voedingsstoffen in zitten.

Dranken en sappen
Frisdrank bevat veel suiker en dus veel calorieën. Het vergroot de kans op overgewicht en diabetes type 2. Bovendien zijn de zuren die er in zitten slecht voor het gebit. Weet je dat er veel gezondere alternatieven zijn? Ook voor kinderen. Wat dacht je van diksap? Gemaakt van 100% fruit. We hebben verschillende merken in ons assortiment zoals Crombach en BionovaBionade is een klasse op zich. Het is verfrissend, geheel biologisch en geproduceerd door fermentatie van natuurlijke grondstoffen. En natuurlijk hebben wij ook producten van Zonnatura in ons assortiment zoals de cranberry- en de bietensap.